Miljøvenlige lys skabt på køkkenbordet

Sophie fik første gang øjnene op for de smukke formgivende sojalys, da hun tilbraget måneder i London under coronapandemien.

Brand: Scher Designs
Sted: Webshop
Produkt hos Karmagaven: Figur Sojalys

Historien bag Scher Designs

Efter gymnasiet tog Sophie til London for at søge job og afholde sit første sabbatår. Men coronapandemien satte en stopper for drømmen og hun måtte tage hjem igen uden at have fået en masse oplevelser.

Men noget tog hun dog med hjem fra sin rejse. Hun havde nemlig spottet en modetendens der hittede overalt; Formstøbte sojalys i i de smukkeste former.

I Danmark så det sløjt ud med jobtilbuddene, så Sophie besluttede sig for at kaste sig over modedillen og se om hun kunne få succes med den som selvstændig iværksætter i Danmark.

Det skulle hurtigt vise sig at danskerne også syntes at de smukke formstøbte sojalys var et hit, så der gik ikke lang tid før at de første lys blev sendt afsted fra villaen i Espergærde.

Sophie støber alle sine lys fra køkkenbordet i villaen i Espergærde, og det er en nøjsommelig proces, for den flydende sojastearin, som bruges til lysene er meget delikat og kræver finesse. Alle lys skæres til i hånden og tørrer på køkkenbordet. Lysene er skabt med omhyggelighed og sjæl og derfor er de det perfekte valg til den personlige gave hos Karmagaven.

Skriv en kommentar

Scroll to Top