Det er masser af god karma i en gave

Virksomhedsoplysninger

MAMATOOLA v/ Karmagaven.dk

Telefon: 40610504

E-mail: info@karmalounge.dk

Adr: Skrænten 7, 3060 Espergærde (intet personligt fremmøde)

CVR nr.:30978544

BESTILLING OG BETALING

Hos KARMAGAVEN er alle priser på hjemmesiden inkl. dansk moms og andre afgifter. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet og vi tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Bestilling 

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse inden for 1 time, bør du kontakte os. Når du handler hos KARMAGAVEN indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende en mail til info@karmalounge.dk

Betaling

Vi tilbyder flere mulige betalingsformer: Betallingskort, bankoverførsel, MobilePay.

Vi accepterer følgende korttyper:

  • Visa/Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • MaterCard
  • MatserCard Debit
LEVERING
KARMAGAVEN leverer din bestilling med GLS.

Vi leverer alle pakker med GLS forsikret op til 4500 kr. Prisen er altid 42 kr. uanset vægt og størrelse. Din pakke vil blive sendt med GLS, og du kan vælge en pakkeshop i nærheden af dig eller hjemmelevering for merbeløb.

Vi tilstræber at afsende din ordre indgået inden kl. 12 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Leveringstid er 1-3 hverdage. Tillad 8-10 dage (eller mere ved unika bestilling), for firmabestillinger med ordrer fra 10 boxe eller mere.

Det er vigtigt du skriver de rette oplysninger ind i ordresystemet, så vi kan give besked på mail og SMS når din pakke er på vej.

Vi sender lige nu kun ud til kunder i Danmark, men vi arbejder på at sende ud til Europa.

Forsendelsesomkostninger

Vores fragtpris er altid den samme uanset bestillingens størrelse. Din bestilling sendes forsikret med GLS til Danmark.

FRAGTPRISER

Levering til nærmeste pakkeshop kr. 42,-

Levering til din adresse kr. 64,-

RETURNERING OG FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du skal benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst her på siden. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

FORTRYDELSE AF EN DEL AF KØBET

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Varen skal sendes retur i den originale emballage. Varen skal returneres i samme stand, som ved modtagelse. Hvis varen er afprøvet og plombering brudt, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

KARMAGAVEN

Karmalounge

Nørre Torv 14, 1. sal

3060 Espergærde

REKLAMATION

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til info@karmalounge.dk i rimelig tid efter varens modtagelse og senest indenfor 2 uger.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet (f.eks. vil ikke pumpe, vare utæt mv.). 

VAREN SENDES TIL:

KARMAGAVEN

Karmalounge

Nørre Torv 14, 1.sal

3060 Espergærde

Tlf: 40610504

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Karmagaven v. Karmalounge

Nørre Torv 14

3060 Espergærde

Info@karmalounge.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Scroll to Top