Fra rå natur til romantisk smykkeskål

“Det er ren meditation, når jeg kan sidde uforstyrret og arbejde med mine produkter”

Interview med Louise Kristiansen / EM:MAS

Brand: EM:MAS
Sted: Webshop og butik KNAST på Nørrebro
Produkt hos Karmagaven: Østers Smykkeskåle

historien bag em:mas

Louise Kristensen er uddannet frisør og senere lægesekretær. For nylig tog hun springet og sprang ud som fuldtids selvstændig med smykkekurser, håndlavede smykker, smykkeskåle i bæredygtigt design m.m. 

“Det hele startede ud fra drømmen om, at skabe en mere fleksibel hverdag for mig selv og min familie”, fortæller Louise.

“Jeg har altid været kreativ og brugt mine hænder. Jeg elsker alt der skinner og blinker, så det var helt naturligt for mig, at kaste mig over smykkerne.

Jeg startede med at eksperimentere med små glasperler og lavede armbånd. Senere lærte jeg de forskellige syteknikker, som jeg bruger i en stor del af mine smykker. Jeg elsker at sidde med mine perler og som nyeste skud på stammen mine østerskaller, som jeg dekorerer til smykkeskåle i bæredygtigt design.

For mig er det ren meditation, når jeg kan sidde uforstyrret og arbejde med mine produkter – så flyver tankerne, og jeg kommer altid på nye ideer.

Louises østers-smykkeskåle er fantastiske til den personlige gave, og det er netop denne uniquenes Karmagaven går efter. De er håndlavet, bæredygtige og i sig selv et stykke naturligt kunst, hvor ikke to er ens.

Louise bruger decoupage, hvorefter skålene får syv lag lak for god slidstyrke og blank overflade, som er lækker at røre ved. Herefter dekoreres kanten med 18 karats guldmaling.

En omstændig og omhyggelig proces, der skaber det fineste, håndlavede produkt, som Karmagaven heldigvis har fået fingrene i.

Skriv en kommentar

Scroll to Top