Blomster af papir kommer til live i Julies hænder

“Når jeg genskaber naturens blomster i papir, bliver ikke to ens, men de bliver levende på hver deres måde”

Interview med Julie Rose fra Julie Rose Design

Brand: Julie Rose Design
Sted: Pt. ingen profil
Produkt hos Karmagaven: Crepe Blomster

Historien bag Julie Rose Design

“Lige siden jeg kan huske, har jeg altid haft gang i projekter og udforsket forskellige kreative processer”, fortæller Julie til Karmagaven.

“Jeg kan faktisk ikke rigtig holde mine hænder i ro, og slapper aller mest af, når jeg skaber noget med mine hænder. Igennem årene har jeg arbejdet med mange forskellige materialer, men faldt en dag over crepepapiret og siden da, har jeg elsker at kreere både finurlige og realistiske blomster, fortæller Julie.

“Jeg synes at papir er et fedt materiale at arbejde med, da det har så mange forskellige egenskaber, man kan lege med. Det er både skrøbeligt og stærkt på samme tid, og kan forvandles til så mange ting, fortæller Julie.

“Jeg elsker at bruge alle disse egenskaber, når jeg bruger papiret til at skabe smukke evighedsblomster, og når jeg genskaber naturens blomster i papir, bliver ikke to ens, men de bliver levende på hver deres måde, slutter Julie.

De smukke evighedsblomster af crepepapir holder selvsagt evigt og er derfor ideelle at give som den personlige gave istedet for levende blomster. En evighedsblomst har sjæl og får historie, når den pryder vindueskarmen over tid. Kan dedikeres til en bestemt højtidelighed og huskes når man igen kaster et blik på den.

Perfekt som minde til studenten eller som den personlige værtindegave.

Skriv en kommentar

Scroll to Top